Grønnehavegård har atmosfære og mange forskellige slags dyr og mange af dem ville gerne klappes og kæles for, mens man sidder med smådyrene på bænkene i gården. (kaniner, marsvin, kattekillinger, kyllinger, ællinger og gæslinger).

Ponyridning: voksen ledsager kan trække 2 ture med hvert barn.

Traktortur: bondemanden kører med traktor og vogn en dejlig tur ud over markerne og engen til det skotske højlandskvæg, hvor gæsterne er med til at fodre dyrene.

Bondemanden viser rundt til de større dyr på gården og gæsterne hjælper også her med at fodre. Bondemanden er en god formidler af viden omkring dyrene (uddannet landmand). Der bliver set på heste, geder, får, gæs, ænder, duer og høns. Mange af dyrene er af Gammel Dansk Landrace. Der er desuden en dejlig bondegårdshave med mange forskellige træer og buske.

Medbragt mad kan nydes ved et af de mange borde eller på græsplænen i den skønne bondegårdshave. Eller i den gamle kostald som er blevet renoveret og der er sat borde og stole op.

Af nye dyr til gården kan nævnes:
katte killinger
I påsken fik vi flere små lam.
Minigrisen Bertha har fået selskab af miniornegrisen Hannibal, så vi har fået smågrise 1.  maj 2020.
En mini-shetlandspony Casanova – som er på størrelse med vores Sct. Bernhardshunde – som er rigtig god at trække med til de helt små børn.

Vi tilbyder også brudekørsel med vores 2 dejlige fjordheste, smukke skovture eller festlig polterabend.

Her finder du et kort til gården: