Entre: 75,- kr. for alle som er fyldt 2 år.

Entreen inkluderer rundvisning ved bondemanden, hvor man fodrer dyrene, traktortur ud til det skotske højlandskvæg på engen, ponytrækture x 2, hvor enten mor eller far trækker ponyen og mulighed for at sidde på bænkene og kæle med de små dyr: kaniner, marsvin, kattekillinger, ællinger, gæslinger og kyllinger. En lærerig og sjov oplevelse for hele familien.

Vi modtager ikke dankort, men MobilePay dog helst kontanter da vores netværksforbindelse er meget, meget langsom!
Hunde ingen adgang, da mange af vores dyr går frit rundt på gården.

Åbningstider 2022: (institutioner/skoler hele året)

  • 14 til 18 April.
  • Pinse
  • Sommerferie

Alle ovennævnte dage fra kl. 11 til 16. Entreen lukker kl. 15.

Salg af skotsk højlandskød – vakuumpakket og på frost. Ring og hør nærmere på tlf. 24482613.

I tilfælde af dårligt vejr er det muligt at sidde indendørs.

Børn under 14 år kun ifølge voksen.

Institutioner/hoteller/fødselsdag/polterabend kan vi klare hele året ring og book en dato til f.eks. et 3-timers besøg på gården, hvor bondemanden guider og fortæller om de forskellige slags dyr. Børnene sidder på bænke og kæler med de mindste dyr. Der er desuden ponytrækture og traktortur ud over engene, hvor bondemanden kører med en landbrugsvogn efter traktoren.
Der serveres kaffe/the og kage.

Nyhed:
I år er der også mulighed for julebesøg, hvor vi bl.a. skal finde julemanden og køre i hestevogn i november og december. Ring og hør nærmere.
Pris kr. 3.000,- excl. moms indtil 30 personer – derefter 70 kr. excl. moms pr. person på hverdage. Søn- og helligdage kr. 3.500,- excl. moms – derefter 80 kr. excl. moms.
Telefon til gården: 2448 2613.
E-mail: groennehave@mail.dk